Välkommen till Båstads kommun!
Växlande molnighet och någon lättare regnskur

Huvudnavigering

Du är här:Startsida/Utbildning/Yrkeshögskola
Tyck till

Yrkeshögskola i Båstad

Akademi Båstad Yrkeshögskola - utbildningar som leder direkt till jobb. Vi tar dig in i branschen!

Akademi Båstad Yrkeshögskola erbjuder flera spännande  yrkeshögskoleutbildningar. Alla är framtagna i samarbete med respektive bransch. Det innebär att varje utbildning innehåller kurser som är väl anpassade till den kompetens näringslivet idag efterfrågar. Utbildningarna är förlagda i Båstad. Akademi Båstad Yrkeshögskola som tar dig in i branschen!

  • Specialistutbildad undersköterska inom kvalificerad sjukvård
  • Kvalificerad koordinator specialisering turism och service
  • Affärsutvecklare hållbar turism
  • Operativ ledare specialisering Revenue Management
  • Kvalificerad trädgårdsanläggare
  • Arbetsledare – specialisering trädgård

Kontaktperson

Relaterad information

Du kan lämna din synpunkt här på webbplatsen via formuläret nedan, skicka e-post till synpunkt@bastad.se eller via de upptryckta synpunktsvykort som finns på olika ställen i kommunen, ex. servicehus och bibliotek.

Inskickade synpunkter till Båstads kommun kommer att besvaras inom tio arbetsdagar om du inte angett att du ej vill ha svar. Om du inte lämnar någon kontaktuppgift så kan vi dessvärre inte heller ge dig besked på hur det går för din inlämnade synpunkt. Synpunkter som är av allmänt intresse eller frekvent förekommande, kan komma att publiceras i den FAQ (Frequently Asked Question(s), ofta förekommande frågor) som kommer att upprättas här på www.bastad.se.

Synpunkter som kommer till kommunen är allmänna handlingar. Det innebär att den information som skickas in blir offentlig, och att allmänheten och massmedia har rätt att ta del av innehållet. Särskilda regler gäller om innehållet faller under sekretesslagsstiftningen.

Klicka här för att komma till synpunktsformuläret.