Click to listen highlighted text!

Föreningar

Senast ändrad: 7 Dec, 2017

I vår kommun finns ett rikt föreningsliv. Här har vi föreningar som täcker alla möjliga intressen och smakinriktningar. Från stora idrottsföreningar med hundratals medlemmar till små specialföreningar med några få aktiva entusiaster.

Sök i föreningsregistret
Båstads kommun har ett föreningsregister där du kan söka och hitta olika föreningar. Föreningarna är sorterade efter vilken typ av föreningar de är. Eftersom föreningarna själva väljer om de vill finnas med i registret eller inte, kan vi inte lova att registret är komplett. Föreningsregistret hittar du i högerkolumnen.

Stöd för dig som är aktiv i en förening eller vill starta en ny förening
I högerkolumnen hittar du information för dig som vill starta en ny förening. I vänsterkolumnen och nedan hittar Du information om olika slags bidrag du kan söka för din verksamhet eller hur man registrerar närvaro på nätet eller via app.

Kul & Fri
För dig 4 – 20 år har vi tagit fram en informationsbroschyr som heter Kul & Fri där du kan läsa om vad du kan hitta på under din fritid i vår kommun, allt från balett till luftpistolskytte. Läs mer om Kul & Fri 4-12 år och Kul & Fri 13-20 år i högerkolumnen.

Stipendier och priser

Stipendier och priser

Varje år uppmärksammas de personer som på olika sätt betyder mycket för fritidssektorn i kommunen genom att de tillldelas stipendier och

Ekonomiskt stöd

Ekonomiskt stöd

Teknik och service har hand om och delar ut olika kommunala bidrag till föreningar inom Båstads kommun.

Här hittar du vårt
FÖRENINGSREGISTER

Här kan du läsa om 
Hur man startar en förening

Kontakt

Kundcenter
0431-770 00

Besök oss
Vångavägen 2
269 80 Båstad

Öppettider:
Måndag, onsdag och torsdag: 08.00 - 16.30
Tisdag: 08.00 - 18.00
Fredag: 08.00 - 15.00

Skicka meddelande

Click to listen highlighted text!