Click to listen highlighted text!

Markanvisningstävling Heden

Nu är tävlingsbidragen inlämnade, inte färre än 15 till antalet. Urvalsprocessen kommer att pågå under oktober och november månad, i december månad tar kommunstyrelsen beslut om vinnare för de fyra delområden.

Kommunens jurygrupp i samarbete med upphandlingschef har granskat inkomna tävlingsförslag till Markanvisningstävlingen för Heden, etapp III. Vi kan meddela att 11 av 13 inkomna förslag klarade sig vidare till utvärderingsomgången.

Vår ambition är att kunna presentera kommunstyrelsen förvaltningarnas förslag till vinnare vid första sammanträdet 2019.

Tusen tack till er som lämnat in bidrag! /Susanna, Olof och Camilla

 

Området Heden är beläget i den nordligaste delen av kommunen med gångavstånd till havet och närhet till Båstads nya station.

Många känner till Båstad som destination, kommunen med de extraordinära kvalitéerna! Här bjuds möjlighet att leva ett aktivt liv året runt – nära till såväl hav och skog som landsbygd och stad. Men Båstads kommun har också ambitioner att fortsätta utvecklas till en extraordinär boendekommun och det kan du bidra till genom att delta i denna markanvisningstävling.

I ”Inbjudan till markanvisningstävling för bostadsbebyggelse Heden” hittar du all information du behöver om kommunens ambitioner för området och hur tävlingsprocessen går till.

Övrig information; detaljplan, utredningar mm. samt eventuella uppdateringar kring tävlingsprocessen finns tillgängligt på denna webbsida. OBS! Om du har problem att öppna dokumenten – högerklicka och välj ”Spara länk som” och spara dokumentet på din dator innan du öppnar det.

Preliminär tidplan:

  • Tävlingstiden pågår fram till 30 september 2018. *
  • Urvalsprocess pågår oktober-november 2018.
  • Vinnare meddelas efter beslut i kommunstyrelsen, preliminärt december 2018.
  • Marknadsanvisningsavtal tecknas första kvartalet 2019.

* På grund av att sista inlämningsdag för tävlingsbidrag infaller en söndag och kommunens reception inte är öppen under helgen, förlänger vi inlämningstiden till kl. 12.00 den 1/10. Observera att receptionen stänger kl. 15.00 fredagen den 28/9.

Frågor:

Vid eventuella frågor kontakta:

Susanna Almqvist, exploateringsingenjör, Olof Selldén, planchef eller Camilla Nermark, planarkitekt.

 

 

Kontakt

Susanna Almqvist
E-post: susanna.almqvist@bastad.se
Telefonnummer: 0431 – 770 63

Olof Selldén
E-post: olof.sellden@bastad.se
Telefonnummer: 0431 – 777 31

Camilla Nermark
E-post: camilla.nermark@bastad.se
Telefonnummer: 0431 – 770 72

Click to listen highlighted text!