Välkommen till Båstads kommun!
Halvklart och uppehåll

Huvudnavigering

Du är här:Startsida/Om webbplatsen

Om webbplatsen

Vårt upplägg är en gemensam portal för att underlätta för våra besökare att hitta rätt. En enhetlig struktur, utseende och paraplytänk - vi vill att det ska bli lätt att hitta rätt. Dessutom har vi kompletterat med en i det närmsta intelligent sökmotor, som också hjälper dig att hitta rätt.

Från och med den 1 juli 2011 finns en ny lag, Lagen om elektronisk kommunikation (LEK), läs mer om detta under "Om cookies" i vänsterkolumnen.

Kommentarer

 1. Birgitta Sjöbergden 26 mars 2013

  Hej Eugène Det stämmer att det har gjorts en "Lokaliseringsutredning för återvinningscentral inom Båstads Kommun". Ärendet var uppe i Samhällsbyggnadsutskottet den 21 januari 2013 och är på väg upp till Kommunstyrelsen. Dock har vi inget datum för detta ännu.

  Eftersom utredningen är offentlig handling så är du välkommen att begära ut den. Dnr: KS 770/12-550.

  Med vänlig hälsning Birgitta Sjöberg, Kommunikationschef

 2. Eugène Palmérden 25 mars 2013

  Det ska enligt uppgifter i bland annat Helsingborgs Dagblad/Nordvästra Skånes tidningar ha gjorts en utredning om den lämpliga placeringen av en ny återvinningscentral i Båstads kommun. Jag har letat men hittar den inte på kommunens hemsida. Var kan jag hitta den? På förhand tack för hjälpen. Eugène Palmér

 3. Rebecka Lindellden 8 oktober 2012

  Hej Roland, vet du om att du kan söka efter personer direkt i sökrutan? Om man t ex söker efter Katarina, så visas alla anställda med det namnet. Annars är det ju givetvis tråkigt att du tycker den är helt värdelös. Vi jobbar hela tiden med att göra den så bra som möjligt för så många som möjligt - en tuff utmaning!

 4. Roland Johanssonden 5 oktober 2012

  En helt värdelös hemsida om man försöker komma i kontakt med någon person via telefon eller e-post. Helt omöjligt att hitta. Hälsningar Roland Johansson