Välkommen till Båstads kommun!
Halvklart och uppehåll 17°

Huvudnavigering

Du är här:Startsida/Information & nyheter/Trafik & infrastruktur
Tyck till

Trafik & infrastruktur

Vilket ansvar har kommunen för trafiken på gator och vägar? Var finns lekplatserna och cykelvägarna? Var kan jag rida och när städas stränderna?

På sidorna under "Trafik & infrastruktur"  har vi samlat all information som rör trafik, parkering och allmänna kommunikationer. Här får du också veta när gator och trottoarer städas och hur länge det dröjer innan snöröjningen kommer. Eller hos vem du söker parkeringstillstånd.

Under rubriken "Samhällsutveckling och planering" kan du läsa om Hallandsåstunneln och planerna på nya stadsdelar och tågstationer.

 • Första spadtaget för fiber på norra Bjäre

  Fiber 2014
  Publicerad den 10 februari 2014

  Idag var det grävstart för landsbygdsprojektet Norra Bjäre som kommer ge möjlighet till över 500 hushåll och företag att koppla upp sig till stadsnätet.

 • Berätta om dina resor

  Anders Nilsson och Torbjörn Ziegler cyklar på elcyklar
  Publicerad den 4 oktober 2013

  Under oktober månad genomförs en undersökning om resvanor i Skåne. Kanske kommer det en enkät hem till dig

 • Fiberanslutning i Segelstorp och Ängelsbäck

  Montör Linda Jönsson
  Publicerad den 10 september 2013

  Den som rör sig på Bjäre, i trakten av Segelstorp och Ängelsbäck, kommer att stöta på maskiner och personal som arbetar med att fiberansluta fastigheter i området.

 • Sommarregler i trafiken

  Trafikmärke
  Publicerad den 5 juli 2013

  Båstad har en kraftigt ökad trafikbelastning under sommaren vilket medför vissa trafikändringar under tiden juni - augusti.

 • Inskränkningar i trafiken under Båstad Maraton

  Båstad marathon
  Publicerad den 19 juni 2013

  I samband med Båstad Marathon den 29 juni kommer vissa vägar i såväl Båstad som Torekov och andra platser på Bjärehalvön stängas av för fordonstrafik. Se artikel för detaljerad beskrivning.

 • Väglins på väg till skolan

  Mercurievägen
  Publicerad den 19 juni 2013

  För att öka trafiksäkerheten för eleverna på Strandängsskolan i Båstad kommer kommunen också att låta bygga en så kallad väglins i korsningen Nygatan/Sjövägen.

< Föregående1234567...

Kontakt

Kontaktperson

Relaterad information

Du kan lämna din synpunkt här på webbplatsen via formuläret nedan, skicka e-post till synpunkt@bastad.se eller via de upptryckta synpunktsvykort som finns på olika ställen i kommunen, ex. servicehus och bibliotek.

Inskickade synpunkter till Båstads kommun kommer att besvaras inom tio arbetsdagar om du inte angett att du ej vill ha svar. Om du inte lämnar någon kontaktuppgift så kan vi dessvärre inte heller ge dig besked på hur det går för din inlämnade synpunkt. Synpunkter som kommer till kommunen är allmänna handlingar. Det innebär att den information som skickas in blir offentlig, och att allmänheten och massmedia har rätt att ta del av innehållet. Särskilda regler gäller om innehållet faller under sekretesslagsstiftningen.

Klicka här för att komma till synpunktsformuläret.