Välkommen till Båstads kommun!
Halvklart och uppehåll

Huvudnavigering

Du är här:Startsida/Information & nyheter/Om kommunen/Blanketter/Barn och skola
Tyck till

Barn och skola

Vårt blankettarkiv är ganska omfattande och vi har valt att dela in våra områden på olika sidor för att ge en tydligare överblick. Välj i menyn till vänster.

Hur man laddar ned blanketter

Det är problem att öppna filerna i en del webbläsare t ex firefox och google chrome. Klicka på länken för webbläsaren du vill öppna med, så får du instruktioner på hur du ska ställa in webbläsaren för att det ska fungera.

Firefox

Chrome

Om det inte fungerar - prova med internet explorer som brukar fungera, annars rekommenderas att ladda ner filen till din dator.

I stort sett alla blanketter som finns för nedladdning på vår hemsida är dynamiska pdf:er. Skälet till detta är för att ni ska kunna spara information så att ni inte behöver fylla i blanketten vid ett och samma tillfälle. För att kunna göra detta och för att kunna nyttja blanketternas samtliga funktioner behöver ni ha en hyfsat uppdaterad version av Adobe Reader. Den finns att ladda ned gratis här.

När ni väl har uppdaterat Adobe Reader ska ni SPARA ned blanketten på er hårddisk. För att spara ned den på er hårddisk markerar ni länken och gör ett högerklick (eller motsvarande för Mac-datorer) så att ni får upp en rullgardinsmeny. I den menyn väljer ni “Hämta/Spara länkad fil som” (för Mac-användare) eller “Spara mål som” (för pc-användare) och anger förslagsvis skrivbordet som den plats ni vill spara den på. När ni väl har sparat ned den på skrivbordet markerar ni filen och öppnar den med Adobe Reader.  För Mac-användare är det extra viktigt att följa dessa anvisningar, om man öppnar pdf:en direkt i webbläsaren kommer det med största sannolikhet inte att fungera.

  • Båstads kommun Tel. 0431-770 00 Org. nummer: 212000-0944, Bankgiro: 650-8337 Vångavägen 2, 269 80 Båstad Hitta Båstads kommun
  • Öppettider kommunhuset, Vångavägen 2 i Båstad Måndag-torsdag 08.00-16.30, tisdag 08.00-18.00, fredag 08.00-15.00.