Välkommen till Båstads kommun!
Halvklart och uppehåll

Huvudnavigering

Du är här:Startsida/Information & nyheter/Nyheter/Matmarknad och TV4 Nyhetsmorgon
Tyck till

Matmarknad och TV4 Nyhetsmorgon

Publicerad den 7 juli 2010

Under tennisveckorna är det matmarknad på Mariatorget i Båstad. Bakom marknaden står Nya! Sverige Båstad, som vill sätta fokus på matkulturen i Nordvästra Skåne.

TV4:s Nyhetsmorgon sänder bland annat tio matprogram från Bjärehalvön måndag-torsdag vecka 28.

– Tennisveckorna i Båstad är en viktig mötesplats för internationellt näringsliv och sport. Vi vill i år även lyfta in kulturen i detta, uppmuntra till nya möten och ta chansen att visa det stora utbud av mat och kultur vi har att erbjuda i Båstad, säger Ia Schildt, creative director, Nya! Sverige Båstad i ett pressmeddelande.

Läs mer om matmarknaden i Båstad, mångfaldspriset med mera på www.nyasverige.se

 

Du kan lämna din synpunkt här på webbplatsen via formuläret nedan, skicka e-post till synpunkt@bastad.se eller via de upptryckta synpunktsvykort som finns på olika ställen i kommunen, ex. servicehus och bibliotek.

Inskickade synpunkter till Båstads kommun kommer att besvaras inom tio arbetsdagar om du inte angett att du ej vill ha svar. Om du inte lämnar någon kontaktuppgift så kan vi dessvärre inte heller ge dig besked på hur det går för din inlämnade synpunkt. Synpunkter som kommer till kommunen är allmänna handlingar. Det innebär att den information som skickas in blir offentlig, och att allmänheten och massmedia har rätt att ta del av innehållet. Särskilda regler gäller om innehållet faller under sekretesslagsstiftningen.

Klicka här för att komma till synpunktsformuläret.