Välkommen till Båstads kommun!
Halvklart och uppehåll

Huvudnavigering

Du är här:Startsida/Information & nyheter/Nyheter/Gästnätterna i Båstad ökade mest
Tyck till

Gästnätterna i Båstad ökade mest

Publicerad den 23 augusti 2010

"En spegel för hela besöksnäringen"

Karin Bengtsson, turistchef i Båstad

Turistchef Karin Bengtsson i Båstad gläds åt att antalet gästnätter ökat.

Fotograf: Sodafoto

Gästnätterna på hotellen, stugbyarna och vandrarhemmen i Båstads kommun ökade mest i hela nordvästra Skåne under juni månad i år. 

Ser man till hela nordvästra Skåne redovisades lika många gästnätter denna period som under året innan.

Ökade med 8,2 procent

Antalet gästnätter under juni månad 2010 i Båstads kommun summeras till 15 614 stycken. Det innebär en ökning med 8,2 procent jämfört med samma period 2009.

– Att Båstads kommun visar den största ökningen av alla nordvästskånska kommuner i gästnattsundersökningen är så klart mycket glädjande. Statistiken på gästnätter är lite av en spegel för hela besöksnäringen säger Karin Bengtsson, turistchef i Båstad.

Under perioden januari-juni i år visar Båstad en ökning med 9 procent.

Kontakt

  • Karin Bengtsson, turistchef +46 (0)431-750 45 +46 (0)70-302 90 23 Postadress: Båstad Turism, Box 1096, 269 21 Båstad Besöksadress: Kyrkogatan 1, 269 21 Båstad www.bastad.com

Du kan lämna din synpunkt här på webbplatsen via formuläret nedan, skicka e-post till synpunkt@bastad.se eller via de upptryckta synpunktsvykort som finns på olika ställen i kommunen, ex. servicehus och bibliotek.

Inskickade synpunkter till Båstads kommun kommer att besvaras inom tio arbetsdagar om du inte angett att du ej vill ha svar. Om du inte lämnar någon kontaktuppgift så kan vi dessvärre inte heller ge dig besked på hur det går för din inlämnade synpunkt. Synpunkter som kommer till kommunen är allmänna handlingar. Det innebär att den information som skickas in blir offentlig, och att allmänheten och massmedia har rätt att ta del av innehållet. Särskilda regler gäller om innehållet faller under sekretesslagsstiftningen.

Klicka här för att komma till synpunktsformuläret.