Välkommen till Båstads kommun!
Mulet och duggregn 10°

Huvudnavigering

Du är här:Startsida/Information & nyheter/Nyheter
Tyck till

Allmänna nyheter från Båstads kommun

 • Ny ordförande i kommunfullmäktige

  Ordförandeöverlämning i KF 2014
  Publicerad den 22 oktober 2014

  Håkan Mörnstad (BP) valdes till ny ordförande i kommunfullmäktige. Första vice ordförande blev Ann-Marie Johnsson (C) och till andra vice ordförande valdes Ann-Margret Kjellberg (S).

 • Sena skolskjutsar i Hemmeslöv och Eskilstorp

  Båstads kommuns logotype
  Publicerad den 22 oktober 2014

  På grund av att Mellanvägen vid viadukten under järnvägen i Hemmeslöv är avstängd blir tyvärr skolskjutseleverna i Hemmeslöv och Eskilstorp något försenade torsdag och fredag.

 • Följ nyvalda kommunfullmäktiges första möte ikväll

  Kommunhuset
  Publicerad den 22 oktober 2014

  Ikväll väljs bland annat ny ordförande i kommunfullmäktige. Mötet börjar kl. 18.30 och hålls som vanligt i Sessionssalen. Mötet är öppet för allmänheten men kan också följas på webben eller Radio Båstad.

 • Tillfällig driftstörning av vattnet i Förslöv

  Vattenkran
  Publicerad den 22 oktober 2014

  Fastigheter på Stationsvägen, Traktörsvägen, Bondevägen, Korgmakarevägen och eventuellt fler adresser påverkas just nu av driftstörningar på det sätt att vattnet kan bli missfärgat samt att trycket kan försämras

 • Tips inför höstlovet

  Höstlöv
  Publicerad den 22 oktober 2014

  Du som är höstlovsledig behöver inte gå sysslolös. Vi bjuder på massor av aktiviteter,

 • Brister efter statuskontroll åtgärdas på Västra Karups skola

  Båstads kommuns logotype
  Publicerad den 21 oktober 2014

  På uppdrag av Båstadhem har en utförlig genomlysning och bedömning gjorts av byggnaderna i Västra Karups skola. Nu är rapporten är färdig och åtgärder för att komma till rätta med bristerna har redan påbörjats.

 • Klimatsmart bilpool öppnar för allmänheten

  Bilpool
  Publicerad den 17 oktober 2014

  På måndag rullar kommunens nya miljövänliga bilpool in på parkeringen. Två elbilar och tre gasbilar kommer finnas till förfogande, även för allmänheten.

 • Misstänkt vattenläcka i Bjäred

  Vattenkran
  Publicerad den 16 oktober 2014

  Ett antal fastigheter i Bjäred och vidare österut mot gamla E6, saknar vatten.

 • Akut vattenläcka i Torekov

  Vattenkran
  Publicerad den 15 oktober 2014

  Fastigheter på Kabyssgränd och Bogsprötsgränd är utan vatten alternativt har väldigt lågt tryck. Arbete pågår för att åtgärda felet men i nuläget vet vi inte hur lång tid det kommer att ta.

 • Västkustbanan stängs av i samband med lansering av gång- och cykeltunnel

  Gångväg under nya stationen
  Publicerad den 14 oktober 2014

  Från torsdag 23 oktober klockan 9:30 till måndag 27 oktober klockan 5:00 är Västkustbanan avstängd mellan Laholm och Ängelholm. Ersättningstrafik kommer att ske med buss mellan Laholm och Ängelholm.

< Föregående1234567...

Du kan lämna din synpunkt här på webbplatsen via formuläret nedan, skicka e-post till synpunkt@bastad.se eller via de upptryckta synpunktsvykort som finns på olika ställen i kommunen, ex. servicehus och bibliotek.

Inskickade synpunkter till Båstads kommun kommer att besvaras inom tio arbetsdagar om du inte angett att du ej vill ha svar. Om du inte lämnar någon kontaktuppgift så kan vi dessvärre inte heller ge dig besked på hur det går för din inlämnade synpunkt. Synpunkter som kommer till kommunen är allmänna handlingar. Det innebär att den information som skickas in blir offentlig, och att allmänheten och massmedia har rätt att ta del av innehållet. Särskilda regler gäller om innehållet faller under sekretesslagsstiftningen.

Klicka här för att komma till synpunktsformuläret.