Välkommen till Båstads kommun!
Halvklart och uppehåll

Huvudnavigering

Du är här:Startsida/Information & nyheter/Arbete
Tyck till

Arbete

Här hittar du information om lediga jobb i kommunen, vem du ska kontakta om du vill anordna ett evenemang, etablera ett nytt företag eller om du funderar på att starta företag samt annan information med näringslivsanknytning.

Samarbete kring näringslivsfrågor 

Båstad Näringsliv AB är ett gemensamt ägt bolag av Båstads kommun och näringslivet med syftet att tillsammans skapa en positiv utveckling av näringslivsklimatet i kommunen.

Båstad Näringsliv AB är din samarbetspartner när det gäller näringslivsfrågor. Bolaget fungerar som en länk mellan kommunen och näringslivet. Frukostmöten och seminarier, med mera, anordnas för att du som företagare lättare ska kunna knyta kontakter och skapa nätverk. Du får också löpande information och inspiration för att du som företagare ska lyckas med din företagsidé.

Relaterad information

Du kan lämna din synpunkt här på webbplatsen via formuläret nedan, skicka e-post till synpunkt@bastad.se eller via de upptryckta synpunktsvykort som finns på olika ställen i kommunen, ex. servicehus och bibliotek.

Inskickade synpunkter till Båstads kommun kommer att besvaras inom tio arbetsdagar om du inte angett att du ej vill ha svar. Om du inte lämnar någon kontaktuppgift så kan vi dessvärre inte heller ge dig besked på hur det går för din inlämnade synpunkt. Synpunkter som kommer till kommunen är allmänna handlingar. Det innebär att den information som skickas in blir offentlig, och att allmänheten och massmedia har rätt att ta del av innehållet. Särskilda regler gäller om innehållet faller under sekretesslagsstiftningen.

Klicka här för att komma till synpunktsformuläret.