Välkommen till Båstads kommun!
Växlande molnighet och någon regnskur 17°

Huvudnavigering

Du är här:Startsida/Information & nyheter/Samhällsplanering & bygglov
Tyck till

Samhällsplanering & bygglov

Här hittar du information om bygglov, planarbete, karthantering samt bostadsanpassningsbidrag.

Du är välkommen att besöka oss på samhällsbyggnad på tisdagar mellan kl 15.00 och 18.00 då vi har "öppet hus". Våra öppettider är mån, ons-tor kl.8.00-16.30, tis kl.8.00-18.00 samt fre kl.8.00-15.00.

Aktuellt just nu:

 • Granskning - Laxen 6

  Publicerad den 22 april 2014

  Planområdet är beläget utmed Köpmansgatan i centrala Båstad tätort. De två fastigheterna som planområdet omfattar avgränsas i sydväst av Köpmansgatan, i nordost och nordväst av befintlig bebyggelse samt i sydväst av Killebacken.

 • Samråd Västra Karup 10:3

  Publicerad den 16 april 2014

  Planområdet är beläget mellan Båstad och Västra Karup, sydväst om Båstad GK och omfattar ca 33 ha mark. Syftet är att utöka med ytterligare tre hål i anslutning till befintlig golfbana.

 • Samråd Hemmeslöv 10:10 (Heden)

  Publicerad den 16 april 2014

  Planområdet är beläget i norra delen av Hemmeslöv och gränsar i norr till Laholms kommun och ett område som i översiktsplan för Laholm anges som utredningsområde. Planområdet gränsar i söder och väster mot befintlig Området omfattar drygt 24 hektar.

 • Samråd Turisten 19

  Publicerad den 15 april 2014

  Planområdet ligger i anslutning till Båstads hamn. Planens främsta syfte är att reglera så att redan gjorda avsteg från gällande detaljplan erhåller planstöd, men också prövning av förtätning och styckning av fastigheten i två separata delar.

Kontakt

 • Samhällsbyggnad Tel 0431-770 00 vxl Postadress: Box 1120, 269 22 Båstad Besöksadress: Vångavägen 2, 269 80 Båstad Hitta till Samhällsbyggnad

Du kan lämna din synpunkt här på webbplatsen via formuläret nedan, skicka e-post till synpunkt@bastad.se eller via de upptryckta synpunktsvykort som finns på olika ställen i kommunen, ex. servicehus och bibliotek.

Inskickade synpunkter till Båstads kommun kommer att besvaras inom tio arbetsdagar om du inte angett att du ej vill ha svar. Om du inte lämnar någon kontaktuppgift så kan vi dessvärre inte heller ge dig besked på hur det går för din inlämnade synpunkt. Synpunkter som kommer till kommunen är allmänna handlingar. Det innebär att den information som skickas in blir offentlig, och att allmänheten och massmedia har rätt att ta del av innehållet. Särskilda regler gäller om innehållet faller under sekretesslagsstiftningen.

Klicka här för att komma till synpunktsformuläret.