(X)sites vernissage i Grevie

Senast ändrad: 7 Aug, 2017

Lördagen den 5 augusti kl. 10.00–10.30 inviger konstnären Karin Van der Molen, från Nederländerna, sitt (X)sites konstprojekt i Grevie. (X)sites är ett konstprojekt med tillfällig offentlig konst längst Kattegattleden där hav, slätt och stad blir en arena för det spännande mötet mellan konst och natur.

Under sommaren 2017 har ett trettiotal konstnärer tagit plats i Skåne, Halland och Västra Götaland för att skapa platsspecifika konstverk i naturen.

Den 5 augusti är det vernissage av konstverken i Båstads kommun, Ängelholms kommun, Höganäs kommun och Helsingborgs Stad – följ med på en resa och möt konstnärerna ute på plats då (X)sites i Skåne invigs med start i Grevie kl. 10.00–10.30, där konstnären Karin Van der Molen från Nederländerna ställer ut sitt konstprojekt.

Invigningsprogrammet för den 5 augusti hittar du här

Hitta till projektet – se vägbeskrivning i form av latitud och longitud här

Läs mer om Kattegattleden här

(X)sites utställningsperiod pågår under augusti till oktober. Arrangör: Konstnärscentrum Väst.

Välkommen på Vernissage den 5 augusti med start i Grevie!

Bild: Karin Van der Molen