Välkommen till Anhörigdagen 2017

Senast ändrad: 28 Sep, 2017

Välkommen att besöka Anhörigdagen 2017 på Båstads kommun. Årets tema är anhörigstöd inom Vård och Omsorg.

Att vårda en närstående eller att vara anhörig till någon som är sjuk är svårt och ibland kan man behöva både stöd och vägledning för att kunna hantera och klara av sin situation.

Båstads kommun bjuder därför in till Anhörigdagen 2017, en dag med fokus på anhörigas möjligheter till hjälp och stöd i en krävande situation. På plats finns förutom kommunens Vård och Omsorg även aktörer från föreningar och organisationer.

– Vi vänder oss främst till dig som stöttar eller hjälper en närstående, men alla är lika välkomna, säger Maria Ekman, anhörigombud inom vård och omsorg.På Anhörigdagen 2017 kan du få råd och stöd samt information om vart du kan vända dig för att få svar på dina frågor.

– Årets tema är att förmedla kunskap kring anhörigstöd ett tema som berör alla åldrar, hela livet.

Lars Lippert och Berit Hessing föreläser om vilken betydelse stroken fick för dem, som drabbad, som anhörig, som kvinna, som man, som mamma och pappa. Mellan kl 13.30 och 14.30.

Plats: Sessionssalen, kommunhuset i Båstad.Tid: Fredagen den 6 oktober mellan kl. 10.00 – 15.00

Ingen föranmälan. Fri entré

För information om anhörigstöd, klicka här.