Sommarkul i Båstads kommun

Senast ändrad: 29 Jun, 2017

Båstads kommun i samarbete med föreningar, företag och allmänhet erbjuder ett sommarlovsprogram med roliga aktiviteter för barn och ungdomar hela sommaren – och allt är gratis!

Massor att göra och allt är gratis för barn och ungdomar mellan 6-15 år. I sommar kan du bland annat bada på Malenbadet i Båstad, dansa, teckna, gå på teater, vara clown för en dag, måla graffiti, åka skateboard, gå på bio, spela fotboll, prova på bågskytte, bygga en vulkan, vara arkeolog för en dag, cykla mountainbike, prova på segling och mycket mera.

Glöm inte att anmäla dig då vissa aktiviteter kräver en föranmälan på grund av begränsat antal platser – så var ute i god tid.

Här kan du se fullt programutbud och få mer information om de olika aktiviteterna

Vi ses i sommar!