Solceller på ditt tak, bra för klimatet och plånboken!

Senast ändrad: 10 sep, 2018

Kom och träffa din kommunala energi- och klimatrådgivare på Väla! Den 3-4 maj kommer du att kunna ställa din fråga direkt till din kommunala energi- och klimatrådgivare på Väla köpcentrum intill restaurangerna.

Energi- och klimatrådgivningen fokuserar vid detta tillfälle på solenergi och främst solel. Det handlar om att öka kunskapen kring vad solenergin ger för möjligheter för dig i egen villa, men även för dig som bor i bostadsrätt eller har ett företag med bra tak. Vissa kommuner har solkartor där du kan se vad just ditt hur har för förutsättningar. Helsingborg och i Höganäs är två kommuner som har solkartor och dessa finner du via respektive kommuns webbplats.

Du finner din kommunala energi- och klimatrådgivare via ekrs.se. Vår energi- och klimatrådgivning är ett samarbete mellan Båstads, Helsingborgs, Höganäs, Åstorps och Ängelholms kommuner och vi sitter på Helsingborgs kontaktcenter.

Mer information om energi- och klimatrådgivning hittar du här

Måndag: 08:00–16:30
Tisdag: 08:00–18:00
Onsdag: 08:00–16:30