Söker du jobb – Välkommen till rekryteringsmässa

Senast ändrad: 28 Mar, 2017

För femte året i rad arrangeras Rekryteringsmässan i Båstads kommun där Båstads kommun tillsammans med Arbetsförmedlingen och Båstad Turism och Näringsliv matchar ihop arbetstagare med arbetssökande.

Dagen du inte får missa är fredagen den 10 mars och platsen är Akademi Båstads Gymnasium i Kunskapscentrum Agardh.

Dagen är uppdelad i två pass. Vi inleder med informationsmöten kl 13.00. I Café Biblos får företagare senaste nytt från Arbetsförmedlingen, Arbetsmarknadsenheten och den nybildade Integrationsenheten i Båstad. I Agarhdssalen får du som söker jobb tips och inspiration inför första mötet med arbetsgivarna plus information om ett helt nytt sommarentreprenörsprogram som heter Ung Drive.

Därefter, kl 14, startar själva mässan och då fylls hela gymnasiet av både arbetssökande och företag som söker anställda.

Och du, om du söker jobb, ta gärna med dig personligt brev och CV som du kan lämna till företagen.