Click to listen highlighted text!

Sagosoppa och underhållning med Clownen Viveka

Senast ändrad: 21 Apr, 2017

Clownen vill gärna göra en SOLO-konsert, men hittar inte det rätta instrumentet. Men med hjälp av publiken finner hon det till slut och dessutom något viktigare – att det blir roligare tillsammans.

Varmt välkomna alla föräldrar och barn, 3-5 år, till Skogslidens vård- och omsorgsboende i Båstad tisdagen den 25 april. På Skogsliden kommer det att serveras soppa från kl. 16.30 och sen bjuds det på föreställning med Clownen Viveka kl. 17.20.

Clownen Viveka, Viveka Olofsson, spelade sin barnföreställning SOLO på ett äldreboende i Skurup. I samband med föreslog Viveka att man på äldreboendet skulle bjuda in en förskolegrupp till föreställningen och sin miljö. Så blev det – och generationerna så långt ifrån varandra fick en härlig stund tillsammans. Möjligen njöt de gamla lika mycket av barnens ”kvitter” som av själva föreställningen och stämningen blev så varm och god i det ovanliga mötet.

När föreställningen var över fikade gamla och unga tillsammans och hade en fin gemensam pratstund med Viveka som fick berätta om sitt liv som clown. Så många frågor fanns att ställa till clownen, som spelat för sjuka barn på sjukhus, träffat kungen – ja till och med fått medalj av honom. Vem vet, kanske får man till och med se medaljen…

Clownen Viveka har en gedigen erfarenhet med sig och är den som startade den populära ”Clownronden” som arbetar på barnavdelningarna på våra sjukhus. Starten var 1994 på onkologen i Malmö och sen 2015 ingår även barnavdelningen i Ängelholm.

Missa inte sagosoppa tillsammans med Clownen Viveka!
Biljetter köper du på Båstads bibliotek för 50 kr.

Vi ses!

Ladda ner affischen här

Kontakt

Kundcenter
0431-770 00

Besök oss
Vångavägen 2
269 80 Båstad

Öppettider:
Måndag, onsdag och torsdag: 08.00 - 16.30
Tisdag: 08.00 - 18.00
Fredag: 08.00 - 15.00

Skicka meddelande

Click to listen highlighted text!