Rekryteringsmässa för nyanlända akademiker i Båstads kommun

Senast ändrad: 5 Sep, 2017

Fredagen den 15 september är du som nyanländ, med teknisk akademisk utbildning, varmt välkommen till kommunhuset i Båstad kl. 10.00 för att träffa olika företag.

Medverkande företag kommer först att hålla en kort presentation och därefter kommer du att kunna träffa samtliga företag för att prata om vem du är, din bakgrund och din utbildning. Vi söker dig med akademisk bakgrund och teknisk kompetens – kanske har du en ingenjörsexamen inom el, data, konstruktion eller liknande. Är du intresserad, anmäl dig till Mattias Malmqvist på mattias.malmqvist@bastad.se senast onsdagen den 13 september.

Arrangörer: Arbetsmarknadsenheten Båstads kommun och Arbetsförmedlingen.

Vi ses!

Rekryteringsmässa för nyanlända akademiker
Dag/tid: Fredag 15 september kl. 10.00
Plats: Kommunhuset, Båstads kommun
Anmälan: Skicka ett mail till mattias.malmqvist@bastad.se senast den 13 september om du är intresserad av att komma på rekryteringsmässan.