Nu kan du göra felanmälan via webb och app

Senast ändrad: 7 Dec, 2017

Nu blir den ännu enklare att göra felanmälan via webben eller den nya appen ”Felanmälan Båstads kommun”.

På Båstads kommuns hemsida kan du numera göra felanmälan när det gäller gator, gångvägar, cykelvägar, parker och lekparker. Felanmälan är också kopplad till den nya appen ”Felanmälan Båstads kommun” som du lätt kan ladda ner till din smartphone. En kartfunktion gör det dessutom möjligt att ange exakt geografisk position för anmälan.

– Appen gör det enkelt för kommunens invånare att göra en felanmälan direkt via mobilen. Upptäcker man en trasig parkbänk är det enkelt att fotografera den och bifoga bilden i felanmälan samt markera exakt position i kartfunktionen, säger mark- och fritidschef Sven-Inge Granlund.

Den som lämnar en felanmälan kan välja att få automatisk återkoppling när ärendet registreras samt när ärendet är avslutat. Återkopplingen sker via mejl eller sms.

– Systemet för felanmälan kommer samtidigt underlätta för vår driftspersonal genom att vi får exakt position och information om skadans omfattning.

Gå till sidan för felanmälan