Nu börjar vi skicka fakturor via Min myndighetspost

Senast ändrad: 2 Jun, 2017

Nu blir Båstads kommun ännu mer digital och som ett led i detta skickar vi nu våra fakturor via Min myndighetspost.

Min myndighetspost är myndigheternas digitala brevlåda för tjänsten Mina meddelanden där du får post från myndigheter digitalt istället för på papper. Det är gratis och säkert till skillnad från vanlig e-post eftersom du loggar in med e-legitimation. Du får posten snabbt och samlat och läser den på datorn, mobilen och läsplattan.

Om du har anmält dig till Min myndighetspost, Kivra, Digimail eller e-Boks, kommer du hädanefter få dina fakturor från Båstads kommun direkt in i din digitala brevlåda istället för till din fysiska brevlåda eller brevinkast. Har du tidigare anmält att du vill ha fakturan direkt till din bank som e-faktura kommer du även fortsättningsvis få din faktura där.

Har du varken e-faktura eller digital brevlåda så kommer du att få din faktura i brevlådan, precis som tidigare.

Här läser du mer om min myndighetspost och här anmäler dej för att få en digital brevlåda:

Därför använder Båstads kommun digital brevlåda:
* Den är säkrare än vanlig post och e-post.
* Den är miljövänlig, då vi sparar på såväl papper som transporter.i
* Det är billigare än ett fysiskt brev.
* Du har din myndighetspost samlade på ett ställe

Ytterligare myndighetspost från kommunen kommer efterhand att skickas direkt till din digitala brevlåda.