Markanvisningstävling Heden

Senast ändrad: 19 okt, 2018

Nu (18 oktober 2018) har kommunens jurygrupp i samarbete med upphandlingschef granskat inkomna tävlingsförslag till Markanvisningstävlingen för Heden, etapp III. Vi kan meddela att 11 av 13 inkomna förslag klarade sig vidare till utvärderingsomgången.

Vår ambition är att kunna presentera kommunstyrelsen förvaltningarnas förslag till vinnare vid första sammanträdet 2019.

Tävlingen handlar om byggrätterna på området Heden, ett område beläget i den nordligaste delen av kommunen med gångavstånd till havet och närhet till Båstads nya station.

Många känner till Båstad som destination, kommunen med de extraordinära kvalitéerna! Här bjuds möjlighet att leva ett aktivt liv året runt – nära till såväl hav och skog som landsbygd och stad. Men Båstads kommun har också ambitioner att fortsätta utvecklas till en extraordinär boendekommun och det kan du bidra till genom att delta i denna markanvisningstävling.

Du hittar instruktioner för tävlingen, detaljplan, utredningar och tidplan på sidan Markanvisningstävling Heden.

Susanna Almqvist
E-post: susanna.almqvist@bastad.se