Landsbygdsministern på besök

Senast ändrad: 10 Sep, 2018

Under onsdagen besökte landsbygdsministern Sven-Erik Bucht Båstads kommun, på inbjudan av arbetarekommunens ordförande Göran Klang(S) och oppositionsrådet Ingela Stefansson(S). Syftet med resan var att besöka verksamheter och diskutera möjligheter och utmaningar för landsbygden.

Företagsbesöket gick till Bjärefågel i Torekow AB där Statsrådet fick information och en visning av verksamheten, bland annat tillsammans med kommunchefen Kristina Geiger. Kommunstyrelsens ordförande Bo Wendt (BP) anslöt till lunchen som hölls på Hovs Hallar där landsbygdsministern fick möjlighet att träffa och diskutera med politiker och tjänstemän från både Båstads och Laholms kommun. Därefter åkte landsbygdsministern vidare mot Laholm.

På bild: Martin Ingemarsson guidar och berättar om Bjärefågel för landsbygdsminister Sven-Erik Bucht(S), här i sällskap med kommunchef Kristina Geiger och Arbetarekommunens ordförande Göran Klang(S).

bastads.kommun@bastad.se