KulturMix med Kulturskolans elever på Scala Bio

Senast ändrad: 13 Okt, 2017

På torsdag den 19 oktober kl. 19.00 bjuder Kulturskolans elever på konserten ”KulturMix” på Scala Bio.

Det är Kulturskolans elever som framför sång och musik i en härlig komposition av piano, gitarr, trummor, blås och flöjt.

– KulturMix återkommer varje termin och är ett sätt för oss att visa upp Kulturskolans verksamhet för föräldrar och allmänhet.

Kulturskolan finns för alla barn och unga genom att förmedla kunskap och öppna dörrar till kultur och skapande.

– I mötet med kulturen ökar lusten, kreativiteten och förmågan att förstå sig själv och sin omvärld, säger Helene Steinlein, kulturskolechef och kulturstrateg på Båstads kommun.

Idag kommer runt 500 elever i Båstads kommun i kontakt med kulturskolans verksamhet och ännu fler är välkomna. På Båstads kommuns hemsida www.bastad.se/kulturskolan finns mer information om kulturskolans utbud; om drama, sång och vilka instrument man kan lära sig. Där kan man också anmäla sig direkt.

Konserten är gratis – Först till kvarn gäller.