Inspirationsworkshop för dig som vill engagera dig i integration

Senast ändrad: 28 Nov, 2017

Är du nyfiken på hur Integrationsavdelningen på Båstads kommun arbetar med inkludering, delaktighet och gemenskap – och kanske själv är intresserad av att engagera dig? Välkommen till Inspirationsworkshop tisdagen den 5 december kl. 17.00 – 19.00 i kommunhuset.

– Att arbeta och engagera sig i integrationsfrågor behöver varken vara stort eller märkvärdigt. Alla kan hjälpa till och all hjälp behövs. Engagemang kan visa sig på många olika sätt; en promenad, ett förutsättningslöst samtal över en kopp te, eller kanske en hemmalagad middag. Alla kan göra något och det är oftast de små sakerna som skapar stor betydelse, säger Nike Sandberg, integrationsstrateg på Båstads kommun.

Varmt välkommen till en Inspirarationsworkshop där du får ta del av olika projekt som bedrivs i kommunen och där vi träffas, samtalar och funderar över hur vi kan fortsätta arbeta för ett Båstad där ska alla ska få vara med.

bastads.kommun@bastad.se