Gröna Näringarnas dag i Grevie

Senast ändrad: 23 Jan, 2018

Hur står det till med utvecklingspotential, framtidstro och tillväxt i de gröna näringarna i nordvästra Skåne? Det kommer Kommundirektör Kristina Geiger och kommunstyrelsens ordförande Bo Wendt (BP) ta reda på genom att besöka Gröna Näringarnas dag i Grevie den 5 februari.

I de nordvästskånska kommunerna Båstad, Höganäs, Åstorp, Ängelholm och Örkelljunga finns cirka 1 700 företag inom jordbruks-, skogs- och trädgårdsnäringarna, med en samlad omsättning på ca 2 miljarder SEK. SLU Alnarp har genomfört ett forskningsprojekt om framtidstro och tillväxt hos dessa företag, finansierat av Stiftelsen Gripen och i samarbete med LRF Skåne.

AEM Institutionen för arbetsvetenskap, ekonomi och miljöpsykologi presenterar forskningsprojektet och på programmet står även intressanta föreläsare och aktuell debatt med bland andra Göran Persson, fd Statsminister och  Anneli Hulthén, Landshövding Skåne län. Program för Gröna Näringarnas dag i Grevie.

Deltagandet är kostnadsfritt. Här kan du anmäla dig.