Digital anslagstavla

Senast ändrad: 10 Sep, 2018

Från och med den 1 januari 2018 måste bland annat alla kommuner erbjuda en digital anslagstavla på sin webbplats. På den digitala anslagstavlan ska alla anslag publiceras som du förr kunde hitta på den officiella anslagstavlan på kommunhuset i Båstad. I och med den nya lagen försvinner också kravet på en fysisk anslagstavla vilket innebär att alla våra anslag blir digitala från årsskiftet.

Målet med den digitala anslagstavlan är att det ska bli enklare för våra invånare att ta del av anslag via en digital anslagstavla, istället för som det varit via en fysisk anslagstavla. SKL, Sveriges kommuner och landsting, har bestämt att det som anslagits på den fysiska anslagstavlan vid årsskiftet ska flyttas över till den digitala anslagstavlan.

Var hittar jag den digitala anslagstavlan?

På bastad.se hittar du den digitala anslagstavlan via ”Genvägar” på startsidan. Många kommuner har sagt att den digitala anslagstavlan ska ha en enkel direktadress och hos oss kommer du till anslagstavlan via följande adress: www.bastad.se/anslagstavla

Du hittar vår digitala anslagstavla också lätt genom att söka i sökrutan efter exempelvis ”anslagstavla”.

Den digitala anslagstavlan hittar du under huvudrubriken ”Kommun och politik” och där går sidan enkelt att hitta via bild och meny.

Här hittar du den digitala anslagstavlan

Läs mer om den nya lagen här

bastads.kommun@bastad.se