Tryck för att lyssna på markerad text!

Dags att anmäla ditt barn till allmän förskola

Senast ändrad: 24 Maj, 2017

Förskolan är en egen skolform och den första delen av skolväsendet. Nu är det dags att anmäla ditt barn till allmän förskola och med start v 19 finns det informationsbroschyrer och anmälningsblanketter på alla kommunala förskolor samt på de Öppna förskolorna (Familjecentralerna) i Båstad och Förslöv.

Förskolan ska vara ett stöd för familjerna i deras ansvar för barnens fostran, utveckling och växande. Förskolans uppgift innebär att i samarbete med föräldrarna verka för att varje barn får möjlighet att utvecklas efter sina förutsättningar.

I Båstads kommun finns totalt nio kommunala förskolor, två öppna förskolor och fem fristående förskolor. Dessa bedriver en god pedagogisk verksamhet i syfte att lägga grunden för ett livslångt lärande.

Här hittar du anmälningsblankett och informationsfolder

Kundcenter: 0431-770 00
Besök oss: Vångavägen 2 269 80 Båstad
Öppettider: Måndag, onsdag och torsdag: 08.00 - 16.30, tisdag: 08.00 - 18.00, fredag: 08.00 - 15.00

Tryck för att lyssna på markerad text!