Senast ändrad: 10 Sep, 2018

🔍

Akut vattenavstängning

Akut vattenavstängning, På grund av en akut vattenläcka måste vattnet stängas av idag, torsdagen den 27/9 ca 12.30-16.00 på Ferievägen och Trädgårdsvägen med omnejd

Vattenläcka i Hemmeslöv

På grund av en akut skada på en ventil måste vattnet stängas tillfälligt på Korsvägen, Pilvägen i Hemmeslöv under ett par timmar. Akut sms har skickats till berörda fastighetsägare.

Det här tas upp i kommunfullmäktige den 19 september

Välkommen till kommunfullmäktige den 19 september. Här hittar du direktlänk till webbsändningen.

NSVA undersöker VA-ledningar i Torekov

Akut vattenläcka

En akut vattenläcka har uppstått i området samt att en akut lagning krävs av en avstängningsventil ute i gatan. Boende på delar av Trädgårdsvägen samt Ferievägen

Val 2018 – nu är förtidsröstningen igång i Båstad

Här kan du förtidsrösta: hitta öppettider för de olika lokalerna för förtidsröstning på Valmyndighetens online-karta.

Båstads kommun häver det generella eldningsförbudet

Från och med den 21 augusti klockan 16.00 häver Länsstyrelsen Skåne och Båstads kommun det generella eldningsförbudet i Skåne. // The general fire ban in Skåne and Båstads kommun is lifted.

Tillfällig driftstörning Hemmeslöv

På grund av ett VA-arbete på Furuvägen i Hemmeslöv behöver NSVA stänga av vattnet för fastigheterna på furuvägen samt i närområdet under cirka en timmes tid. Arbetet beräknas starta kl 11, Tillfällig driftstörning Hemmeslöv

Tillfällig driftstörning Förslöv

Båstad: Bondevägen, Sandbäcksvägen mfl, Driftstörning förslöv