Senast ändrad: 10 sep, 2018

🔍

Öppettider valborg

Kommunhuset och kommunens växel har ändrade öppettider under valborg.

Öppettider i påsk

Kommunhuset och kommunens växel har ändrade öppettider under påsk.

Akut vattenläcka

En akut vattenläcka har påträffats och fastigheter på Åselidsvägen kommer att påverkas under tiden som återställningsarbete pågår.

VA-arbete på Brinkvägen i Segelstorp

Torsdagen den 21/2 kommer ett VA-arbete att utföras på Brinkvägen i Segelstorp. VA-arbetet påbörjas kl 20:00 och beräknas pågå till midnatt.

Vattenavstängning i Hemmeslöv tis 5 februari

På grund av ett brådskande VA-arbete tisdagen den 5/2, måste vattnet stängas för fastigheter på Holgrens Väg, Korsvägen, Kanalvägen, ASpvägen, Nklas Måns Väg och Sofias Väg mellan kl 08.00-12.00. NSVA försöker nå ut med sms under måndagseftermiddagen till så många kunder de kan.

Fortsatt avstängt vatten på grund av vattenläcka

Vattenläckan från den 30/1 på Kastanjeallén, Mr G:s Väg samt Lindallén skapar fortsatta problem och måste akut åtgärdas på nytt. Vattnet stängs därför omgående pga lagningsarbete. En brandpost har öppnats på torget vid Turistinformationen på Kyrkogatan.