Senast ändrad: 10 sep, 2018

🔍

Tillfällig driftstörning

På grund av ett flödesriktningsarbete under dagen kan en del kunder i Grevie Kyrkby med omnejd ha upplevt ett lägre vattentryck. Det lägre trycket kan ev bestå även under torsdagen.

Va-driftstörning

På grund av va-arbete kan ovan nämnda adresser eventuellt få lägre vattentryck från och med nu 20/11-21/11.

Akut vattenavstängning

Akut vattenavstängning, På grund av en akut vattenläcka måste vattnet stängas av idag, torsdagen den 27/9 ca 12.30-16.00 på Ferievägen och Trädgårdsvägen med omnejd

Vattenläcka i Hemmeslöv

På grund av en akut skada på en ventil måste vattnet stängas tillfälligt på Korsvägen, Pilvägen i Hemmeslöv under ett par timmar. Akut sms har skickats till berörda fastighetsägare.

Det här tas upp i kommunfullmäktige den 19 september

Välkommen till kommunfullmäktige den 19 september. Här hittar du direktlänk till webbsändningen.

NSVA undersöker VA-ledningar i Torekov

Akut vattenläcka

En akut vattenläcka har uppstått i området samt att en akut lagning krävs av en avstängningsventil ute i gatan. Boende på delar av Trädgårdsvägen samt Ferievägen

Val 2018 – nu är förtidsröstningen igång i Båstad

Här kan du förtidsrösta: hitta öppettider för de olika lokalerna för förtidsröstning på Valmyndighetens online-karta.