Click to listen highlighted text!

Kartor

Senast ändrad: 26 nov, 2018

Välkommen till Båstads kommuns kartsida. Här hittar du såväl Båstadkartan som länkar till andra kartor och kartprodukter. Länkar finns i högra kolumnen.

Båstadkartan

På denna karta kan du söka på adress- och fastighet. Med streetview kan du leta efter en speciell fastighet eller adress med foto från gatunivå. Här finns även möjlighet att mäta sträckor och arealer. I lagerlistan uppe till höger i Båstadkartan hittar du kommunalverksamhetsinformation så som gällande detaljplaner, skötselytor, information om parkeringsplatser samt gång- och cykelvägar. Man kan även få information om var i kommunen det finns hjärtstartare, lekplatser samt tillgång till Wifi. Ajourhållning av Båstadkartan sker kontinuerligt och mer information blir tillgänglig efter hand.

För full manual hur man får ut max av kartan, se länk i högra kolumnen.

På “Min Fastighet” kan du som lagfaren ägare gå in och få information om din fastighet hos Lantmäteriet. E-legitimation krävs.

Kartor över Sverige och andra länder

För kartor över hela världen, vägbeskrivningar med mera kan du använda exempelvis Google Maps, Eniro.se eller Hitta.se.

Äldre kartor och bilder

För att titta på övrig geografisk data som till exempel riksintressen, äldre flygbilder med mera kan du använda sidorna från GIS-centrum i Lund samt Länsstyrelsen.

 

 

Kontakt

Kundcenter

Besök oss
Vångavägen 2
269 80 Båstad

Visa karta

Telefon
0431-770 00

Skicka meddelande

Click to listen highlighted text!