Click to listen highlighted text!

Håll Båstads kommun ren!

Senast ändrad: 10 sep, 2018

Vi håller rent – Hjälp oss att städa våra smultronställen

Varje vår deltar Båstads kommun i aktionen mot nedskräpning – Vi håller rent. Runt om i landet plockar förskolor, skolor, föreningar, företag och privatpersoner skräp, både för att göra sin närmiljö lite finare och för att visa att nedskräpning inte är okej. Förra året deltog 755 933 hjältar runt om i landet!

Från 12 februari är anmälningen öppen till Vi Håller Rent!

Anmäl er här senast den 25/3

Alla anmälda deltagare får kostnadsfritt Håll Sverige Rent skräpplockarmaterial bestående av sopsäckar, soppåsar och pedagogiskt material. I Båstads kommun kommer vi distribuera materialet vecka 17. Anmälda deltagare hämtar skräpplockarmaterial på Kundcenter i kommunhuset. Skolor och förskolor kan boka hämtning av det skräp ni samlar in, bokning görs minst 2 dagar i förväg via mail till Marie.Eriksson@bastad.se. Deltagande privatpersoner och föreningar, tar själva hand om det skräp ni samlat in.

Sortera och återvinn gärna förpackningar av papper, glas, metall och plast och åk eventuellt till Återvinningscentralen om möjlighet finns. Vi Håller Rent är också ett bra tillfälle att lära sig mer om nedskräpning, återvinning och konsumtion.

Vid frågor om Vi Håller Rent i Båstad, kontakta Marie Eriksson, marie.eriksson@bastad.se.

Var med du också i kampen mot skräpet! 

Kontakt

Kundcenter
0431-770 00

Öppettider
Måndag: 08:00–16:30
Tisdag: 08:00–18:00
Onsdag: 08:00–16:30
Torsdag: 08:00–16:30
Fredag: 08:00–15:00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag. Läs mer här

Skicka meddelande till kundcenter

Click to listen highlighted text!