Click to listen highlighted text!

Fotografering av vägar i Båstad-Hemmeslöv-Östra Karup-området

Senast ändrad: 10 sep, 2018

Med start under förgående helgen (12-13 maj) kommer företaget Inovitas att fotografera vägarna i Båstad-Hemmeslöv-Östra Karup-området. Med anledning av önskemål från Teknik och service kommer även skolgårdar och gamla banvallen att köras.

Eftersom man vill ha så lite hinder (fordon, personer etc) i bilderna så kör man fördelaktigt på tidiga morgnar, kvällar och helger. Speciellt skolområdena är det mest lämpligt att köra på då.

Uppdraget är väderberoende eftersom vi vill ha så klara och fina bilder som möjligt. Därför kommer informationen om när uppdraget påbörjas med kort varsel och vädersituationen avgör också hur långt tid det tar innan uppdraget är slutfört. Om det fina vädret håller i sig uppskattas de vara klara inom två veckor.

Varför gör vi detta? För att dokumentera och analysera hur vägarna, skolorna etc. ser ut just nu och även för att kunna bespara oss platsbesök och istället kunna besöka platserna från datorn på kontoret. Man kan mäta i bilderna och extra information (t.ex. VA och fastighetsgränser) kan adderas i bilderna för att få en bättre helhet.

Observera att alla bilder kommer att ”blurras” så att inga personer kan identifieras i bilderna och kommer endast att användas internt, alltså ingen publicering på Internet.

Nedan finns en bild på hur bilen ser ut. Den är registrerad i Schweiz.

 

Kontakt

Kundcenter
0431-770 00
bastads.kommun@bastad.se

Besök oss
Vångavägen 2
269 80 Båstad

Öppettider:
Måndag, onsdag och torsdag: 08.00 - 16.30
Tisdag: 08.00 - 18.00
Fredag: 08.00 - 15.00

Skicka meddelande

Click to listen highlighted text!