Click to listen highlighted text!

Kulturskolan

Senast ändrad: 7 jul, 2020

KULTURSKOLAN och CORONA – COVID19 våren 2020

Under våren har kulturskolan bedrivit all verksamhet på distans, ett beslut vi fattade för elevers och lärares trygghet. Omställningen till distansundervisning skedde snabbt och med stort engagemang från både elever och lärare. Kulturskolan genomförde under tidig sommar en enkätundersökning bland dem som deltagit i undervisning och även om antalet svarande inte kan säkerställa resultatet visar det ett överlag positivt gensvar. 

KULTURSKOLAN och CORONA – COVID19 hösten 2020

Till hösten 2020 beräknar vi att all undervisning ska ske som vanligt. Vi kommer att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer genom att plexiglasramar på hjul sätts upp mellan elev och lärare, alla inblandade tvättar händerna före och efter lektion, handsprit finns tillgängligt och gemensamma ytor torkas med desinficering regelbundet. Vi håller avstånd. När det gäller dramaundervisningen diskuterar vi under sommaren hur vi ska anpassa undervisningen. Håll dig underrättad på hemsidan. 

”Vi finns för alla barn och unga genom att förmedla kunskap och öppna dörrar till kultur och skapande. I mötet med kulturen ökar lusten, kreativiteten och förmågan att förstå sig själv och sin omvärld. Kultur förenar!”
Personalen vid kulturskolan i juni 2017

Varmt välkommen till kulturskolan i Båstads kommun!

Om du har lust att lära dig att spela ett instrument eller gå en kurs i drama/teater har du kommit alldeles rätt. Vår kulturskola är öppen för alla barn och ungdomar som är skrivna i Båstads kommun. Vi vill inspirera, motivera och utveckla musik- och dramaintresset hos barn och ungdomar genom att erbjuda undervisning i trumpet, trombon och blockflöjt från och med årskurs 2. Från och med årskurs 3 kan du få undervisning i sång eller drama/teater. Du kan också lära dig att spela ett instrument såsom tvärflöjt, klarinett, saxofon, valthorn, tuba, akustisk gitarr, elgitarr, elbas, slagverk (trummor) och piano.

För dig som vill prova på erbjuder kulturskolan undervisning i “Prova på” från årskurs 1 – 2. Där får du prova alla instrument inklusive sång samt drama och teater. 

Ta en rundtur på hemsidan och håll dig uppdaterad via vår facebooksida Kulturskolan Båstad.

 
Kulturskolechef Helene Steinlein    

Anmälan

Anmälan

Anmäl dig här till kulturskolans kurser i musik, drama & teater!
Kurser på fritiden

Kurser på fritiden

Vill du lära dig att spela ett instrument, gå en kurs i teater eller testa på något nytt? Läs mer om våra kurser här!
Kursavgifter och policy

Kursavgifter och policy

Här hittar du information om våra kursavgifter, rabatter m.m.
Kontakta oss

Kontakta oss

Har du har frågor eller synpunkter du vill dela med dig av kan du göra det här!

Kontakt

Kulturskolan
0431-77084
Postadress: Box 112, 269 03 Förslöv

Besöksadress: Bokesliden 20
269 71 Förslöv

Skicka meddelande

Kontaktperson

Kulturskolechef
Helene Steinlein
076-887 40 28
helene.steinlein@bastad.se

På Kulturskolans Facebook-sida kan du läsa mer om vad som händer just nu:

Kulturskolan på Facebook

Click to listen highlighted text!