MENUMENU

Aktuellt

 

Koordinator inom besöksnäringen

UTBILDNINGEN SOM ÖPPNAR MÅNGA DÖRRAR!
Vill du också ha en bred utbildning med många jobbutgångar så du inte bara måste välja ett yrke. Efter utbildningen kan du t.ex. jobba som projektledare, marknadskoordinator, turismutvecklare, konferensansvarig eller inom försäljning och bokning.Våra studerande nämner bl.a. följande fördelar med att studera på KOORDINATOR INOM BESÖKSNÄRINGEN:
-Skolans mångåriga erfarenhet och väl inarbetade nätverk
-Alla kursansvariga kommer från näringslivet
-De studerande känner sig bekräftade och skolans personal är tillgänglig dagligen
-Som studerande får du ett personlighetstest (för tillfället använder vi DiSC-profilen)
-Fyra LIA-perioder ute i näringslivet och en hel del live-projekt
Sista ansökan är 1 maj!

Dags för nästa steg i din karriär!

Operativ ledare -Revenue Management
Vår ettåriga ledarutbildningen ger dig som mellanchef, eller som har en ambition att nå dit, en möjlighet till att få fördjupad kompetens inom ledarskap, försäljning, ekonomi och Revenue Management, där samtliga kurser är viktiga faktorer som bygger och utvecklar verksamheten. Utbildningens mål är att du ska utveckla kompetens för att leda en avdelning/verksamhet operativt.

Studierna går på semidistans under 1 år med en studiefart på 75%. Detta innebär att det går utmärkt att kombinera studier med jobb. Ansök till Operativ ledare – inriktning Revenue Management senast 1 maj. Läs mer här

Hör några av våra studerande berätta mer om utbildningen.

En chans kvar!


Nu är det bara en chans kvar att träffa oss på en av vårens mässor.
Torsdag den 28/3 befinner vi oss på Studio Meetingpoint i Malmö mellan kl. 10 – 18. Har du ingen möjlighet att komma till oss i Malmö är du varmt välkommen att kontakta oss för att boka in en träff i Båstad.
Det är hög tid att ansöka till höstens Yh-starter på Akademi Båstad Yrkeshögskola.
Vi startar totalt sex utbildningar, varav en är heltidsstudier bundna till Båstad och resterande är på semidistans.
Sista ansökningsdag är 1 maj!

Väl mött!

Två utbildningar beviljade!

Idag fick Akademi Båstad Yrkeshögskola två utbildningar beviljade! Hurra! 🎉📖
Det gäller en som vi haft i många år: Koordinator inom besöksnäringen, och en som är helt ny: Specialistundersköterska -äldres hälsa.

Det innebär att vi till hösten kommer att ha 8 YH-utbildningar + 4 st yrkesvux.

Några platser kvar!

– Vill du vara eftertraktad i trädgårdsbranschen? Utbilda dig till arbetsledare! –
Som tur är finns det platser kvar på den branschanpassade yrkeshögskoleutbildningen Arbetsledare –  specialisering trädgård som startar den 21 januari 2019.
Utbildningen fokuserar bara på arbetsledarens roll då de som går den redan ska kunna trädgårdshantverket. Och då utbildningen är på halvfart med stort uppehåll under säsong, kan man fortsätta jobba under tiden som man pluggar.
Mer information hittar här

Några platser kvar!

Är du intresserad av trädgård men missade att ansöka till någon av våra YH-utbildningar? Då får du en chans till! Vi har några platser kvar både till Arbetsledare -specialisering trädgård och till Kvalificerad trädgårdsanläggare och tar emot sena ansökningar fram till den 16 december.

Dessa kommer att behörighetsprövas i den ordning de kommer in och därefter kommer ledningsgruppen att ta beslut om antagning.
Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på telefon 0431-772 18

Här ansöker du!

Platser kvar!

Förkovra dig inom hållbar utveckling
10/1 startar kursen Hållbar utveckling 25 Yh-poäng. Kursen ska ge fördjupad förståelse för hållbar utveckling och dess koppling till besöksnäringen samt kunskap om kundpsykologi. Fokus på hur hållbar utveckling kan implementeras i en verksamhets alla led och vikten av en tydlig styrning.

Ansök under fliken enstaka kurser här 

Några platser kvar!

Missade du att söka någon av våra utbildningar? Då får du en chans till! Vi har några platser kvar och tar emot sena ansökningar ett tag till.

Dessa kommer att behörighetsprövas i den ordning de kommer in och därefter kommer ledningsgruppen att ta beslut om antagning.
Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på telefon 0431-77 218

Här ansöker du!

Vem kan söka till våra utbildningar?

Inte behörig? Om du inte är behörig…. SÖK utbildningen ändå, det finns nämligen många sätt att bli behörig till en yrkeshögskoleutbildning.

Intentionen är en bred väg in i yrkeshögskolan, både för dig som avslutat ett yrkesprogram från gymnasieskolan, men även för dig som vill byta yrkesbana.

Behörig är du som har förutsättningar att tillgodogöra dig utbildningen. Tillträdesreglerna är generösa och det finns flera möjligheter att bedöma behörighet utifrån dina förutsättningar. Det är skolan som ska bedöma och göra en individuell bedömning.

Reell kompetens? Vad innebär det? En kortfattad beskrivning betyder den samlade kompetensen som du har skaffat dig både i och utanför det formella utbildningssystemet. Det kan till exempel, förutom formella betyg, vara kunskaper och erfarenheter som du har från arbetsliv, kursverksamhet, föreningsliv, längre utlandsvistelse eller annan utbildning.

KONTAKT

Reception 0431-772 18

Besök oss!
Vi finns i centrala Båstad
Lyckan 15
269 31 Båstad

Maila oss!

Pin It on Pinterest

Share This