Aktuellt

 

Regeringens beslut kring Corona

Gällande yrkeshögskolor
Vid Akademi Båstad Yrkeshögskola sker all undervisning på distans fr om 16 mars 2020. Skolan är fortfarande öppen för bokade samtal. Kontakta din lärare eller utbildningsledare för att få mer information. Till dig som är på ute på LIA är det företagets rekommendationer som gäller.
Skolan är fortfarande öppen för enskilda elevers möjlighet att skriva prov, redovisa muntligt m.m. Lärarna jobbar på skolan och finns tillgängliga för eleverna via lärplattform. Eventuella nödvändiga prov och samtal kan genomföras efter överenskommelse.
Håll kontakt med din lärare / utbildningsledare via lärplattformen V:klass.


 

Enstaka kurser!

För dig som är intresserad av vår Kitchen Manager-utbildning men inte har möjlighet att gå hela utbildningen finns alternativet enstaka kurser. Välj bland kurser som t ex Drycker på menyn, Konservering och fermentering eller Grönsaker och örter. Mer information hittar du här (se under fliken Enstaka kurser).

Välkommen med din ansökan


 

Grattis Kitchen Manager och Kvalificerad trädgårdsanläggare!

8 januari meddelade Myndigheten för Yrkeshögskolan vilka utbildningar som blivit beviljade kursstart. För Akademi Båstads del blev det klartecken för två utbildningar; Kitchen Manager och Kvalificerad trädgårdsanläggare. Detta är utbildningar som vi idag redan bedriver och som i och med detta besked blivit beviljade ytterligare två resp. tre omgångar.
Våra aktuella utbildningar 2020 är således; Koordinator inom besöksnäringen, Operativ ledare -Revenue Management, Specialistundersköterska -kvalificerad sjukvård samt Specialistundersköterska -äldres hälsa. Allt som allt finns det alltså sex olika Yrkeshögskoleutbildningar för dig att söka.
Välkommen med din ansökan

Sena ansökningar!

Kul att så många har visat intresse för vår utbildning Kvalificerad Trädgårdsanläggare med start i januari 2020. (Behörighetsgivande förutbildning startar v.47. Se länk.)  Just nu är det fullt, men vid eventuella återbud finns ändå chansen att komma med och vi tar emot sena ansökningar t.o.m. 3 november 2019. Söker gör du här!

Enstaka kurser inom trädgård!

Juridik för arbetsledare inom trädgård,16/9 – 8/11. Ansök senast 1/9 här:
Kvalitet och miljö, 4/11 – 8/1. Ansök senast 20/10 här:
Upphandling och kalkylering. 6/1 – 27/3. Ansök senast 1/12 här:

Mer information om de olika kurserna hittar du här under fliken enstaka kurser. 

Kvalificerad trädgårdsanläggare

Vill du bli en skicklig trädgårdsanläggare?
Den 1 juni öppnar vi upp ansökningarna för Yrkeshögskoleutbildningen, Kvalificerad trädgårdsanläggare med start januari 2020. Du kan söka fram till den 30 september men varför vänta!
Hjärtligt välkommen. 

KONTAKT

Reception 0431-772 18

Besök oss!
Vi finns i centrala Båstad
Lyckan 15
269 31 Båstad

Maila oss!

Pin It on Pinterest

Share This