På gång just nu!


Trädgårdsmästare
Har du planer på arbete i trädgårdsbranschen? Hos oss får du en komplett och grundläggande trädgårdsutbildning som skapar de bästa förutsättningarna och ger de rätta aktuella kunskaperna för arbete inom trädgård. För att stärka kopplingen mellan teori och praktik samt bygga kontaktnät i branschen så ingår studiebesök och praktik på olika trädgårdsföretag. Läs mer här.


Undersköterska inriktning äldres hälsa
En undersköterska arbetar nära människor som av olika anledningar är i behov av vård, omsorg, stöd eller service. Arbetsuppgifterna och arbetsplatserna varierar, men omsorg och omvårdnad är alltid kärnan i arbetet. Du får även en utbildning som kan ligga till grund för vidare studier, som till exempel till sjuksköterska, sjukgymnast, apotekstekniker, brandman, eller polis. Utbildningen är till för dig som är intresserad av att arbeta med äldres hälsa inom vård och omsorg. När du klarat utbildningen kan du arbeta som undersköterska. Du kan exempelvis jobba på ett äldreboende eller inom hemtjänsten och bistå människor som har svårt att klara av vardagliga bestyr som att sköta sin hygien eller hjälpa till med ärenden. Läs mer här.


Naturbruk och trädgårdsskötsel
Utbildningen Naturbruk och Trädgårdsskötsel ger grunderna för enklare arbete inom naturbruk. Den kan även ge en introduktion till fortsatta studier inom yrkesvux t. ex. trädgård eller lantbruk. I utbildningen ingår minst 6 veckors praktik. Arbete med naturbruk kan innebära att jobba med trädgårdsskötsel på parkförvaltningar, bostadsföretag, kyrkogårdar, trädgårdsföretag samt med skogsvård och arbete inom lantbruk. Jobb inom naturbruk innebär mycket fysiskt utomhusarbete. Planerad uppstart september 2020. Läs mer här

 

KONTAKT

Reception 0431-772 18

Besök oss!
Vi finns i centrala Båstad
Lyckan 15
269 31 Båstad

Maila oss!

DROP IN – INSTÄLLT (tillsvidare)
SFI-inskrivning & SYV 
För att förhindra smittspridning av Coronavirus är DROP-IN (både när det gäller SFI-inskrivning och SYV-ärenden) tillvidare inställt. Vi hänvisar till tidsbokade möten och för att förhindra smittspridning uppskattar vi om du kommer enskilt. Har du själv symtom ber vi att du väntar med ditt besök.
Tidsbokning: syvvux@akademi.bastad.se

PRATA MED SYV
Vår SYV har telefontid:
måndag, onsdag och torsdag kl. 9-11.
tel 0431-77749

Välkomna att ringa!