Studie- och yrkesvägledning

Senast ändrad: aug 21, 2020

Hur vill du att din framtid ska se ut, vilka möjligheter finns det och vad bör du tänka på inför dina framtida studie- och yrkesval?

Har du frågor eller kanske bara känner dig osäker på vad du vill, kontakta gärna vår studie- och yrkesvägledare på mailadress:syvvux@akademi.bastad.se.

Vägledning

Det personliga vägledningssamtalet utgår från dig – dina önskemål, förutsättningar och valmöjligheter. Vi kan hjälpa dig med att upprätta en studieplan eller en individuell handlingsplan, som ett stöd under studietiden.

Information

Du kan få hjälp att värdera dina tidigare studier och få information om hur du kan gå vidare. I lugn och ro får du ta del av vårt omfattande informationsmaterial.

Förutom information om studier vid vuxenutbildningen i Båstad kan du också få information om högskolor och universitet, högskoleprovet, kvalificerade yrkesutbildningar, yrkeshögskolor samt hjälp att tolka de regler som gäller för studiestöd hos CSN m.m.

 

KONTAKT

Reception 0431-772 18

Besök oss!
Vi finns i centrala Båstad
Lyckan 15
269 31 Båstad

Maila oss!

SFI-inskrivning (i Kompetenshubben)
Från och med 7/9 har vi SFI-inskrivning varje måndag kl 13-15.
I övrigt hänvisar vi till tidsbokade möten och för att förhindra smittspridning av Covid-19 uppskattar vi alltid om du kommer enskilt. Har du själv symtom ber vi att du väntar med ditt besök.

Kontakta SYV
Har du frågor eller vill boka tid är du alltid välkommen att höra av dig.
tel. 0431-77749
Mail: syvvux@akademi.bastad.se